Skip to the content

Konstruktør

Stilling slået op 7/11 2021

Konstruktør
Moderne maskinpark, høj kvalitet og fortsat vækst

Glaseksperten Vinduer og Døre har siden 2014 oplevet en massiv vækst, og der er intet, der tyder på, at dette stopper – tværtimod. Den mangeårige succes bunder i en klar kundefokusering og -tilpasning samt en bevidst bevarelse af det solide og gode håndværk. Samtidig har virksomheden løbende investeret i produktionsapparatet, hvilket gør, at maskinparken fremstår moderne og med god kapacitet. Og for at sikre den forsætte vækst er der brug for en profil, der kan og vil tage ansvaret for, at kundespecifikke behov, produktion og dokumentation synligt kombineres med god kvalitet og håndværksmæssig stolthed.

Du kobler produktion og dokumentation med håndværksmæssig stolthed

Med reference til produktionschefen får du som konstruktør det samlede ansvar for virksomhedens produktionsdokumentation og tegningsarbejde. Ansvaret indbefatter såvel eksisterende som nye produkter. Det er dig, der er virksomhedens ansigt udadtil i forhold at leve op til DVV-ordningen (Dansk Vindues Verifikation), herunder være audit-ansvarlig. Du løser dit ansvar og dine opgaver i tæt samarbejde med såvel produktionschefen som IT-chefen.

Dine primære opgaver er:

  • Oprettelse af nye produkter
  • Tilretning af tegninger og filer til bearbejdning i Conturex (cnc)
  • Oprettelse af profiler/filer/tegninger til klipsmaskine
  • Tegning/filfremstilling til aluminiumssav, bestilling af aluminiumsprofiler, fejlfinding på aluminiumssav
  • Alt teknik/dokumentation vedr. skydedøre
  • Glasmontage – tegninger, fejlfinding, genbestilling af glas/elementer, tegne/beregne specialmontager
  • Tjek af eksisterende produkter med hensyn til dokumentation, produktionstegninger, beslag mm.
  • Vedligeholde DVV dokumentation ud fra gældende certificering, herunder gennemføre audits
  • Fejlfinding af produkter i produktionen
  • Support til salgsafdeling, herunder kundeassistance

Din succes afhænger i høj grad af din evne til at sikre, at al dokumentation er på plads i den rigtige kvalitet i forhold til at overholde gældende standard (DVV) – samtidig med at du agerer som ”blæksprutte” på de interne linjer. Det vil sige, du er personen, som dine kolleger naturligt tager fat i, når produktionsdokumentation, -optimering og tegningsarbejde er i spil.

Produktionsteknisk ”blæksprutte”
Vi søger en dygtig konstruktør, der har erfaring fra en lignende stilling i en ordreproducerende virksomhed. Du har en håndværksmæssig uddannelse som for eksempel tømrer, maskinsnedker eller cnc-operatør.

Som person er du kendetegnet ved at være struktureret med udpræget ordenssans og ikke mindst en udtalt evne til at prioritere, hvilket gør, at du har styr på tingene og sikrer, at de rigtige ting udføres først. Samtidig evner du at holde hovedet koldt og bevare overblikket samt det gode humør, når tingene går stærkt. Sidst men ikke mindst er du god til at skabe relationer til dine kolleger og formår herved at få tingene til at ske i tæt og godt samarbejde på tværs af organisationen.

Du bor i køreafstand fra Hjørring, dvs. i Vendsyssel med Aalborg som det mest sydlige.

Flad struktur og stærk kultur
I rollen som konstruktør bliver du et vigtigt bindeled i en kundefokuseret virksomhed, der sætter en dyd i at levere såvel standardiserede som specialiserede kvalitetsprodukter til sine kunder. Du bliver del af en kultur, hvor mennesket tæller, og man er der for hinanden. Der er en udtalt grad af frihed under ansvar og en uformel tone, der understøttes af en flad struktur og højt til loftet. Sidst men ikke mindst bliver du en aktiv del af en virksomhed, der vil fremad – sammen med sine kunder og det gode håndværk. Kort fortalt et rigtig spændende job i en virksomhed i konstant vækst, hvor du får mulighed for at sætte dit aftryk på såvel den nuværende som fremtidige produktudvikling og samtidig skabe grobund for en attraktiv karriere.

Ansøgning og spørgsmål
Comentor assisterer Glaseksperten Vinduer og Døre med rekrutteringsprocessen, og du skal derfor sende din ansøgning via ansøgningslinket snarest muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Henrik Sørensen fra Glaseksperten Vinduer og Døre på tlf. +45 30 55 58 88 eller produktionschef Jacob Hudlebusch Nikolajsen på tlf. +45 54 55 04 46.

Arbejdssted: Hjørring

Ansøgningsfrist: Snarest muligt.

Læs mere og søg stillingen her